Najboljše cene kuhinj

kuhinja-GRADO-NobiliaPri izbiri kuhinje smo in seveda moramo biti precej zahtevni. Odgovor na vprašanje zakaj, je sila preprost – kupljeno kuhinjo bomo gledali morda celo nekaj dest let, zato mora biti izbira le-te kar se da premišljena. Izbire kuhinje se lotevamo na različne načine. Nekako najbolj standardno je, da najprej premerimo prostor, v katerem bo kuhinja, nato pa si tako v glavi kot tudi na papirju razporedimo vse elemente in gospodinjske pripomočke. Ponavadi šele v tej fazi pride razmišljanje o različnih materialih, ročajih in podobno. Temu primerna bo namreč tudi cena kuhinje. Tukaj bodo prodajalci kuhinj Domestika znali najboje svetovati.

Cena kuhinje se lahko zelo razlikuje od prodajalca do prodajalca. Med na prvi pogled sicer enakimi kuhinjami, je lahko v različnih trgovinah tudi po tisoč in več evrov razlike. V ta namen obiščite več salonov, oglejte si razstavljene kuhinjske eksponate, a pomembno je, da jih tudi otipate in si kaj pribeležite. Gre za materiale, vodila, ročaje … vse to je pomembno. Že samo pri odpiranju vratc ali izvlečnih predalov lahko občutite razliko.

Cene kuhinj opredeljuje njihov cenovni razred

kuhinja-COTTAGE-NobiliaTako kot večina prodajalcev kuhinj imajo tudi v salonih kuhinj Domestika kuhinje razdeljene glede na cenovni razred, le-teh pa je okoli 10. Vsak cenovni razred ima zraven kak dodatek, zaradi katerega ima kuhinja manjšo ali višjo ceno. Nakup kuhinje, ki stane z vsemi kuhinjskimi aparati okoli 2000 evrov, je sicer izjemno mikaven, a takšna kuhinja sodi v najnižji cenovni razred, kar pomeni, da ob njeni vsakodnevni uporabi ne morete pričakovati čudežev. S tem je mišljeno, da se lahko zgodi, da se bodo vratca omaric kmalu obesila in takšna kuhinja ne bo vzdržala funkcionalnosti, ki bi jo morala imeti. Prav zaradi tega se velika večina ljudi odloča za kuhinje srednjega cenovnega razreda, ki ponujajo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Pod blagovno znamko Nobilia, Vivari/Varia, Celine ipd. trži svoje kuhinje eden največjih proizvajalcev kuhinj v Evropi, zato v prodajnih salonih povprašajte ali imajo kuhinje omenjenih znamk. V salonih kuhinj Domestika v Lenartu in Ljubljani najdete prav te kuhinje. Poleg omenjenih, ki je nemški proizvajalec kuhinj, pa lahko v njihovih salonih najdete tudi nemške kuhinje Häcker.

Nekoč so se starejši ljudje radi pohecali na ta račun in rekli, da morata biti pes in avto nemška. Danes velja to tudi za kuhinje. Obiščite vsaj enega izmed salonov kuhinj Domestika, pred tem pa si oglejte njihovo ponudbo na spletni strani.

This entry was posted in Dom in vrt and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Najboljše cene kuhinj

  1. Pingback: Kuhinje Domestika – 3x brezplačno | Kuhinje Domestika

Comments are closed.