Ovitki za iPad, iPhone 4 in ostale Apple mobilnike

iphone4Applovi mobilni telefoni in drugi izdelki tega podjetja so resnično vrhunske kvalitete tako po izgledu, kot po uporabnosti. Med pametnimi mobilnimi telefoni sodijo v sam vrh proizvajalcev, njihove naprave pa pri uporabnikih dosegajo že prav kultni status.

Tudi tablični iPad računalniki so vrhunski v vseh pogledih, ker pa take naprave stanejo kar nekaj denarja jih je potrebno zaščititi. Kvalitetna izdelava ter uporabniška izkušnja za seboj logično prinese tudi višjo ceno izdelka. Ker bi radi, da nam te naprave služijo karseda dolgo časa jih lahko na enostavne načine zaščitimo pred padci ali drugimi škodljivimi vplivi. Etuiji za naprave nam omogočajo nagib le te pod kotom, kar je še posebej uporabno, če potrebujemo obe roki za komuniciranje z napravo. Etuiji so za razliko od ovitkov največkrat izdelani iz umetnega usnja. Nekateri etuiji pokrijejo tudi celotno sprednjo stran, imajo pa prostor za sprejemanje klicev brez odpiranja etuija.

Tu so še ovitki, teh obstaja mnogo vrst, ki so izdelani iz različnih materialov. Največkrat so izdelani iz gume ali drugih umetnih mas, ki učinkovito absorbirajo tresljaje ob padcu. Ti ovitki so tudi zelo prijetni na otip, material pa preprečuje drsenje naprave iz rok in omogoča dober oprijem. Ovitki so lahko minimalistični ali pa res robustni.

V spletnih trgovinah z mobilnimi dodatki si lahko izberete svoj model zaščite. Ovitek za iPhone 4 bo obvaroval vašo napravo obenem njen edinstven dizajn ne bo prikrajšan. Zelo priporočljiv je tudi ovitek za iPad ali druge tablice, čeprav se zdi, da so te manjkrat izpostavljene poškodbam.

V tem članku sem predstavil le dve od možnih zaščit vaših Apple naprav, obstajajo še druge, a o tem v kakšnem drugem članku. Oglejte si izbiro v trgovinah in izberite primeren etui ali ovitek za vas.

Ta vnos je bil objavljen v Tehnologije. Zaznamek za trajno povezavo.