ACRYTECH PEČENKO: Pleksi steklo na tisoč in en način

Podjetje Acrytech Pečenko odlikujejo dolgoletne izkušnje in visoka kakovost izdelkov. S svojimi vrlinami so se podali v sam vrh izdelovalcev tehnološkega posodja in industrijskih komponent, katerih ključen material je pleksi steklo.

Kaj vam podjetje ponuja?

Na voljo vam je vrsta izdelkov iz pleksi stekla. Podjetje Acrytech Pečenko izdeluje tehnološke posode, izdelke za strojegradnjo, laboratorijske pripomočke, industrijske komponente za zaščito v tehnoloških procesih in še več.

Dogovorite se lahko tudi za izdelavo promo izdelkov. Nudijo vam praktično vse, od stojal za promocijske materiale do škatel, podstavkov, obeskov, opreme za trgovine, hotele, sejme in druge promocijske izdelke.

Podjetje Acrytech Pečenko ponuja tudi elemente notranje opreme za dom ali poslovne prostore. Izbirate lahko med mizami, policami, predelnimi stenami in celo zasloni. Verjetno se sprašujete, če se res vse to da narediti iz pleksi stekla, kajne? Ja, prav zares in še več! Podjetje lahko pleksi steklo preoblikuje na tisoč in en način.

Pleksi steklo kot material

Akrilno oziroma pleksi steklo je v osnovi v proizvodnji Acrytech Pečenko najpogosteje uporabljen material. Lahko ga režejo, krivijo, toplotno preoblikujejo, lepijo in celo 3D rezkajo. Za piko na i ga po končani grobi obdelavi še polirajo do visokega sijaja. Sijajno, kajne?

Imate tudi vi kakšno zamisel za unikatni izdelek iz pleksi stekla? Podjetje bo z veseljem prisluhnilo vašim željam! So zelo zanesljiv partner, ki se drži dogovorjenih rokov in ima sprejemljivo ceno. Ponujajo tudi pomoč tako pri oblikovanju in načrtovanju, kot tudi pri sami izbiri materiala.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt. Zaznamek za trajno povezavo.