Bon za masažo

professional masseur applying massage oil on female back in the beauty salon

Vsak ima rad razvajanje, zato lahko svojim bližnjim, partnerju, prijateljem ali družinskemu članu ob naslednji priložnosti podarite darilni bon za masažo. Masaža na vsakega izmed nas vpliva blagodejno, ob njej se sprostimo, zmanjša naš stres, omili fizično bolečino (bolečin v mišicah, sklepih in vezeh) in pospeši krvni pretok, ki prav tako dobro vpliva na naše vsesplošno počutje.

Izbiramo med veliko različnimi vrstami masaž, katero pa bomo podarili našemu bližnjemu, pa je odvisno od našega poznavanja te osebe. Športnikom lahko podarite bon za športno masažo, da si bodo po napornem športnem izzivu sprostili mišice, partnerju, partnerici ali sorodnici pa lahko privoščimo nekoliko bolj nežno masažo, kot so naprimer klasična oz. švedska masaža, tajska, aromaterapija, refleksoterapija, masaža z vročimi kamni in tui-na masaža. Masaže se razlikujejo tudi po času trajanja tretmaja in na katerih delih telesa se masaža izvaja (celotnega telesa ali le delna).

Izbiramo lahko med različnimi wellnes centri, spaji ali privatnimi obrtniki, ki ponujajo različne vrste masaže. Pogosto imajo v ponudbi že oblikovane različne darilne bone za masažo ali pa cenovne bone, ki ustrezajo ceni nekaterih masaž, med katerimi lahko prejemnik bona nato sam izbira in se odloči za tisto, ki mu je najbolj všeč. Za darilni bon za masažo celega telesa boste odšteli okoli 30 – 60 €. Pri ponudniku se pozanimajte o časovni veljavnosti bona in o tem obvestite tudi prejemnika tega darila, da se bon ne bo iztekel, še preden ga bo oseba uspela izkoristiti.

Kljub temu, da je veliko ljudi odprtih za masažo telesa pri za to usposobljenih osebah, vedno obstajajo izjeme, zato raje (subtilno) preverite ali potencialnega prejemnika masaža zanima.

Save

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.