ČIŠČENJE ŠE NIKOLI NI BILO PREPROSTEJŠE

Se tudi vi izogibate sesanju, ker vas motita okornost in hrup sesanja, obenem pa se ves čas zapletate v žico? Ali ga ves čas prelagate na naslednji dan oz. naslednji teden, ker vas motita okornost in teža vašega sesalnika, pa nelagodno čiščenje vrečke? Neprijetnosti, ki spremljajo čiščenje, so z novim pokončnim brezžičnim sesalnikom PowerPro Aqua FC6401/01 stvar preteklosti. Pokončni sesalnik je primeren za čiščenje vseh vrst trdih tal, z njim pa lahko čistite tako na moker kakor tudi suh način. Z njim lahko preprosto in enostavno odstranite prah tudi s pohištva. Olajšajte si življenje s sesalnikom, ki ne potrebuje vrečke in napajanja med uporabo, ki ni ne težek ne velik, a z možnostjo mokrega in suhega čiščenja in posebno motorizirano prilagojeno krtačo TriActive Turbo vendar učinkovito odstranjuje nesnago tako s trdih tal kakor tudi različnih tkanin. Pokončni sesalnik PowerPro Aqua bo sicer neljubo gospodinjsko opravilo iz nujne obveznosti spremenil v kratkočasen opravek, ki vam ne bo vzel veliko časa in potrpljenja, tako da vam bo ostalo dovolj prostega časa za stvari, ki bi jih raje počeli.

sesalnik

PRIMEREN ZA VSE LASTNIKE MALIH ŽIVALI

Nastavek TriActive Turbo z motorizirano krtačo vam bo omogočil, da boste lahko učinkovito zajeli tudi majhne in tanke dlake in vlakna tako s trde podlage kakor tudi preprog. Z njim boste lahko odstranili živalske dlake s kavčev, blazin in drugih tkanin. Pokončni sesalnik PowerPro Aqua FC6401/01  je zato zelo primeren za vse lastnike malih živali, ki se v svojem domovanju vseeno nočete odpovedati preprogam.

BREZ ŽICE

Ker je pokončni sesalnik PowerPro Aqua primeren tudi za brezžično uporabo, ga lahko uporabljate v kateremkoli prostoru svojega stanovanja oz. hiše, tudi tam, kjer pri roki nimate vtičnice. Ob napolnjeni bateriji lahko brez vključenosti v napajanje čistite kar do 60 minut. Zaradi majhnosti in okretnosti – tehta manj kakor 5 kilogramov – boste z njim lahko brez težav čistili povsod, kjer želite.

BREZ VREČKE

Prednost tega sesalnika je tudi enostavno praznjenje po samem čiščenju. Sesalnik nima vrečke, tako da lahko vsebino preprosto stresete v smeti.

TRISLOJNI FILTER ZA MAKSIMALNO ČISTOČO

Filter s tremi sloji se bo učinkovito spopadel z različnimi vrstami alergenov; zadržal bo tako navaden kot tudi cvetni prah kot tudi mačje dlake. Tudi pralni penasti filter je popolnoma pralen, kar vam bo omogočilo dolgotrajno uporabo brez potrebe po zamenjavi.

VRTENJE S 300 KM/H

Tehnologija PowerCyclone 4 bo v sesalniku s pomočjo sistema ukrivljenih kanalov pri hitrosti 300km/h uspešno ločila zrak od prahu.

pokoncni sesalnik

MOKRO IN SUHO ČIŠČENJE

Sesalnik vam omogoča oba načina čiščenja. 0,2-litrska posoda za vodo vam bo omogočila čiščenje 50 m2.

2 BLAZINICI IZ MIKROVLAKEN ZA ODSTRANJEVANJE TUDI NAJTRDOVRATNEJŠIH MADEŽEV

Krpe iz mikrovlaken, ki so sicer primerne za čiščenje v pralnem stroju, se bodo uspešno spopadle tudi z najtrdovratnejšimi madeži. Blazinice je sicer za optimalno učinkovitost čiščenja potrebno zamenjati po šestih mesecih uporabe.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.