Darila za vse priložnosti

Se bliža nekogaršnji rojstni dan? Je morda čigava obletnica na vidiku? Se bliža novo leto ali pa je zaključek šolskega leta? Za vsako izmed naštetih priložnosti potrebujete kakšno domiselno pozornost. Darila, ki jih v ta namen podarjate ne rabijo biti razkošna. Lahko so skromna, lahko so le lepe misli… Zamislite se in se vprašajte, kakšnega darila bi bili veseli vi?

Spomnim se časov obupnih bonbonier, ki so z že podrgnjenimi robovi iskale novega lastnika. Preprosto vedel si – tega ne bom odprl, pač pa jo bom podaril nekomu naslednjemu. Sprašujem se, če jih je »končni« lastnik le pojedel v predvidenem roku trajanja ali jo je obupan vrgel v koš za smeti. Že dalj časa prakticiram, da kadar se kljub vsemu odločim za nakup kakšne sladkosti, kupim nekaj takega, kar sama ne bi nikoli podarila naprej, ampak pojedla še isti dan.

Spet drug primer, vsaj zame neuporabnega darila, ki je največkrat tudi romalo kar naprej (če je Bog dal še v isti embalaži), so kičaste figurice in vsa ostala nepotrebna navlaka na kateri se nabira tona prahu.

Težko je biti pameten, kaj bi bilo nekomu primerno podariti. Še večja težava nastopi, kadar smo z nekom le bežni znanci. Zato vam naj bo pri izbiri darila v pomoč naslednja spletna trgovina: http://goriladarila.si/.

Ta vnos je bil objavljen v Darila z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.