Ford Kuga v avtosalonu Ford v Ljubljani

ford-kugaTudi vas navdušujejo avtomobili znamke Ford? Potem bo avto salon Bizilj pravi naslov za vas. Gre namreč za mesto, kjer lahko najdete ponudbo različnih osebnih avtomobilov znamke Ford. Bizilj se sicer nahaja v Ljubljani. Nekaj časa nazaj smo tudi mi obiskali avto hišo Ford v Ljubljani in tam na lastne oči preverili različne avtomobile, ki so se nam zdeli potencialni za naš novi osebni avtomobil. V ponudbi različnih Fordovih avtomobilov nas je v avto salonu v Ljubljani sicer najbolj prepričal Ford Kuga.

Avto Ford Kuga nam je bil zanimiv že, ko smo ga prvič videli v televizijski reklami. Nato pa smo si seveda zaželeli, da bi si ti avto ogledali tudi v živo ter izvedeli več informacij o samem avtomobilu in ga morda odpeljali tudi na testno vožnjo. V avto salonu Ford v Ljubljani nam je strokovnjak predstavil Ford Kugo in nam ponudil tudi testno vožnjo. V vožnji s Ford Kugo smo uživali, prepričalo nas je udobje, praktičnost in kvaliteta. Tako smo se skupaj odločili, da je Ford Kuga za nas najbolj ustrezen avto in smo Bizilj v Ljubljani zapustili z novo pridobitvijo.

Ford Kugo z veseljem vsak dan vozimo že kar nekaj časa. S svojim novim avtomobilom smo tako izjemno zadovoljni, tako da tudi vam, v primeru, da kupujete nov avto, priporočamo obisk avto salona Ford v Ljubljani, saj boste mogoče tudi vi našli tam ustrezen avto za vas. Obiščite omenjen avto salon v Ljubljani in si tudi vi privoščite Ford zase.

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.