Hrvaška ali last minute Tunizija?

tunizija-2Potrebujete dopust na soncu? Potem bo za vas odlična izbira last minute Tunizija, ki je v letošnjem letu še posebej ugodna. In zakaj bi izbrali ravno to, ne pa se enostavno podali na dopust na Hrvaško?
Pa poglejmo …
Last minute Tunizija ni zgolj ugodna oziroma poceni, temveč je lahko celo cenejša od dopustovanja na Hrvaškem. Hoteli na Hrvaškem so precej dragi, poleg tega pa je potrebno upoštevati še prevoz, plačilo trajekta itd. V ponudbi Tunizija v zadnjem trenutku pa je že vštet tako letalski prevoz kot hotel – in nazadnje se zdi, da je letalo skoraj cenejše od avtomobila in trajekta.

Tunizija in vreme

Hrvaška vam jo zna zagosti z vremenom. Istra je vedno nepredvidljiva, nevihte in slabo vreme se lahko pojavijo tudi na severnih otokih, nekoliko bolj zanesljiva je le Dalmacija in otoki na jugu. Last minute Tunizija pa vam bo prinesla garancijo sonca. Saj veste, da v puščavi običajno ne dežuje, kajne? Da je vedno toplo in sončno?
Kaj pa ljudje? Hrvaški turistični delavci pravijo, da smo Slovenci njihovi najboljši gostje, turisti iz Slovenije pa se od tam pogosto vrnejo tudi s kakšno slabo izkušnjo. Če bo namesto Hrvaške vaša odločitev last minute Tunizija, si vam ne bo treba beliti glave z gostoljubnostjo. Arabske države so znane po gostoljubnosti do turistov, saj se izjemno dobro zavedajo, kaj jim prinaša velik delež BDP.

Last minute Tunizija – ponudba

Kaj pa ponudba? Na Hrvaškem zagotovo zgolj poležavate na plaži, da bi si pogledali tudi kakšne kulturne in zgodovinske znamenitosti, pa vam ne pride na misel. V Tuniziji bo drugače – gre za drugo kulturo, drugačno deželo, torej si boste gotovo ogledali marsikaj zanimivega in si nabrali novih znanj.

Če ne drugega boste poskusili tamkajšnjo kulinariko in se sami prepričali ali je to prava hrana za vas. Nadalje boste pravo last minute Tunizijo doživeli le, če boste nekaj, kar si boste res zaželeli, znali priboriti s pravim tunizijskim zbijanjem cene. Turiste v Tuniziji privabljajo tudi pogledi muslimank, ki se – kot verjetno že veste – kopajo in plavajo kar oblečene. Poleg vsega naštetega boste v hotelu deležni slikanja tamkajšnjega fotografa, lahko boste jahali kamele, morda tudi konje ob obali ali pa se odpravili na safari z džipom. Če torej želite, lahko imate precej aktiven dopust v Tuniziji, v nasprotnem primeru pa lahko še vedno nabirate barvo na ležalnikih ob hotelskem bazenu ali na hotelski peščeni plaži. Poskrbljeno bo prav za vse, tudi večerno animacijo tako odraslih kot tudi najmlajših gostov. Vse to in še več ponuja last minute Tunizija.

Ta vnos je bil objavljen v Last minute z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.