Kakovost postelj

Razlika v kakovosti, ki jo imajo nekatere postelje, je lahko izredno velika. Tega se je pri nakupu postelje nujno treba zavedati. Se morda sprašujete? Je komu všeč, da postelja obdrži svojo obliko le nekaj kratkih let? Ali pa še huje, da se postelja neprestano premika in se sliši pokanje? No, pa pri pokanju ne mislimo tu na kakšne igrice v postelji.

Slabši modeli postelj, torej takšni slabše kakovosti težko prenesejo le enega človeka, ki se med spanjem obrača, kar pa ni nič čudnega. Je tako? Zato morate pri nakupu postelje res nujno preveriti stabilnost in kakovost postelje, da ne doživite ničesar od navedenega. Veliko ljudi potem meni, da bo dodatna deska, ki se jo zabije diagonalno na dno postelje pomagala in odpravila tako škripanje. Morda je res to možno za nekaj časa, vendar dolgoročno ni ničesar zagotovljenega. Kako preverite kakovost postelje?

Tako, da pogledate, kako je izdelana, ali je izdelana iz masive ali iverala, kako širok oz. debel je les. To je osnova, potem pa se je nekoliko treba poglobiti še v način sestave in veliko je jasnega. Če se postelja kupuje že izdelana, potem se lahko kar na mestu preveri, kako je stabilna. No, pa saj je večinoma problem ravno v posteljah, ki se jih kupi že izdelane in ne po lastnem načrtu in v izvedbi mizarja. Če tako gledamo, je res najbolje, da se postelja naroči kar pri mizarju, s čimer si lahko zagotovimo kakovost. Ampak seveda, žal na trgu obstajajo tudi mizarji, ki niso ravno najbolj vešči svojega posla, zato je tudi pri mizarju najbolje pregledati reference in morda na spletnih forumih pogledati, če obstaja kakšno mnenje o podjetju. Sicer imajo lahko v salonih pohištva tudi kakšne dobre postelje, nad katerimi bi bili lahko navdušeni. Vendar pa se tu kaj hitro postavi vprašanje, in sicer, kako smiselno je kupovati dobro posteljo tako kot je, za kar bomo tudi v salonu pohištva odšteli kar precej denarja, če pa lahko za precej podobno ceno dobimo pri mizarju takšno posteljo, kot si jo želimo. Kaj pravite na to?

posteljaVerjetno se po tem strinjate z menoj, da je nakup precej bolje opraviti pri mizarju, ki se v vseh naših željah prilagodi do takih mer, kot je le možno. Primera takih podjetij sta Leticia http://www.leticia.si/postelje/ in Pani design d.o.o. http://www.pani.si/postelje, ki se sicer glede na celotno ponudbo izdelkov, ki jih izdelujeta in ponujata razlikujeta med seboj, vendar pa jima je poleg tega, da izdelujeta postelje, še vedno skupnega nekaj več proizvodov, ne samo postelja. Če pogledamo ti dve podjetji, je že na prvi pogled tudi jasno, da je pristop njunih ponudb precej raznolik. Tako je postelje izdelana pri podjetju Leticia izdelana na princip, da veliko dajo spalnemu udobju, zdravemu spancu, torej veliko s pridihom nuditi čim bolj zdravo telo, vendar pa so dizajni seveda še vedno izredno moderni, mizarji so prilagodljivi. Če pa pogledamo, kakšna je postelja podjetja Pani design pa je moderna, atraktivna, zanimiva in da se potem tudi kombinirati tudi z ostalim spalniškim pohištvom.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.