Kitanje stene in epoksi tlaki

man holding a trowel

Tudi vi že razmišljate o glajenju in/ali kitanju sten? Če prenavljate svoje stanovanje, potem se gotovo zavedate, da ima enega največjih učinkov pri prenovi stanovanja ravno osvežitev sten. Seveda pa je obvezna osnova za sploh kvalitetno osvežitev sten ustrezna priprava podlage. Kitanje in glajenje sten mora biti opravljeno profesionalno in natančno, zato se boste verjetno odločili, da izvajanje te storitve zaupate kakšnemu strokovnjaku. Priprave podlage, glajenja in kitanja sten se je potrebno lotiti profesionalno in v več korakih, zato poiščite ustrezno podjetje, ki bo to lahko storilo. Na tem mestu vam lahko priporočim slikopleskarstvo Habat, ki vam poleg glajenja in kitanja sten nudi tudi barvanje fasade, pleskanje in beljenje stanovanja ali hiše ter še kaj drugega. Poleg kitanja stene, vam recimo slikopleskarstvo Habat pomaga tudi z epoksi tlaki.

Kaj sploh so epoksi tlaki? Epoksi tlaki so namenjeni prostorom, ki zahtevajo trajna in visoko odporna tla. Obdelava tal z epoksi tlaki bo predvsem prišla prav tistim, ki imate industrijske prostore, mehanične delavnice in servise, trgovinico, polnilnico, skladišče, industrijsko kuhinjo ali drug prostor, kjer so tla zelo obremenjena. Epoksi tlaki so zaključni vrhnji del osnovne podlage tal, ki se jih polaga tako na keramične, kot betonske podlage. Pred samim polaganjem epoksi tlakov je seveda zelo pomembno, da se ustrezno pripravi tla in da je zagotovljena mehanska stabilnost.

V kolikor tudi vas bolj podrobno zanimajo epoksi tlaki in kitanje sten, ali katera koli druga slikopleskarska storitev, vam vsekakor priporočamo, da obiščete spletno stran slikopleskarstva Habat in si zagotovite želeno storitev še danes.

Save

Save

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.