Krema za stopala in hladilna krema za športnike

Na trgu je ogromno raznih krem za različne namene. Našli boste kreme za obraz, stopala, roke, kreme, ki imajo topli ali pa hladni učinek in še marsikaj. Vendar pa se običajne kreme malce razlikujejo od tistih, ki so namenjene za športnike. Krema za stopala in hladilna krema sta še kako pomembni za nego športnika oziroma za vse, ki se rekreirajo. Factorystore, spletna športna trgovina, vam ponuja tudi tovrstne izdelke. Nakup preko zaupanja vredne spletne trgovine bo hiter in enostaven, poleg tega pa si lahko pogledate še celotno ponudbo opreme in pripomočkov za različne športe.

V ponudbi boste našli kremo za stopala, ki bo poživila groba in utrujena stopala. Je poživljajoča dezodorant krema, ki vsebuje vitamine in izvlečke zelišč. Hitro in aktivno življenje, ki ga živimo, namreč terja tudi posledice na stopalih. S kremo za stopala boste ohranjali svoja stopala mehka in pa negovana. Vaša utrujena stopala namreč potrebujejo blažilno mešanico olj, torej olja marelice, mandlja in pa oljke. Svoja stopala masirajte pred in po športni aktivnosti oziroma preden obujete in ko sezujete obutev po napornem dnevu. Lahko pa jo uporabite takrat, ko si preprosto želite osvežiti stopala.

gehwol_fusskraft_rdec_normalna_kozaPomembna pa je tudi hladilna masažna krema za mišice, ki jo nanesete po fizični aktivnosti, saj vas bo osvežila, poleg tega pa lajša tudi čas okrevanja in preprečuje utrujenost. Hladilna krema vsebuje protivnetno in blažilno karitejevo maslo, jojobo, marelico in pa sojino olje ter skupaj z eteričnimi olji poprove mete, kafre, mentola, evkaliptusa in borovca tvori naravno kremo. Najbolje je, da hladilno kremo nanesete na utrujene in prizadete dele.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje, Prosti čas. Zaznamek za trajno povezavo.