Kuhinje mizarstva Potočnik

potocnik2Kuhinja je eden izmed prostorov, katerega mora imeti vsako stanovanje oziroma vsak dom. Gre za prostor, v katerem se zbira celotna družina ter kjer poteka druženje z gosti. Vsekakor pa mora kuhinja vsebovati kvalitetno opremo, naprave in pripomočke, kateri se skladajo tudi vizualno ter tako prostoru dajejo osebnost. Mizarstvo Aleš Potočnik s.p. se poleg pohištva za druge prostore ukvarja tudi s kuhinjami. Ekipa mizarstva Potočnik pravi, da se mora v kuhinji vsak počutiti udobno in imeti vse pri roki.

V kuhinji je pomembno, da je pohištvo in oprema kuhinje izbrano funkcionalno ter da strankam ustreza tako višina in širina delovnega pulta, kot tudi uporabnost in dimenzija bele tehnike. Poleg tega ne smemo pozabiti tudi na shrambo, postavitev električnih in vodovodnih priključkov ter pravilno višino montirane kuhinjske nape. Mizarstvo Potočnik veliko pozornosti usmerja tudi na barve in okrasne detajle kuhinje, kombinacije le teh pa so neštete. Kuhinje mizarstva Potočnik so lahko izdelane v modernem ali klasičnem slogu.

Za moderne kuhinje po meri je značilen poseben dizajn, linije pa so čiste in preproste. Materiali moderne kuhinje so sodobni in prostor je funkcionalen. Celotno kuhinjo si seveda lahko zamislite po svoje in tako kombinirate elemente, materiale in tehnologijo glede na vaše želje, mere in zmožnosti. Klasične kuhinje bodo v vas verjetno vzbudile spomine na obisk pri stari mami. Pohištvo klasične kuhinje nima čistih linij, les pa ima mnogo več detajlov, kateri pripomorejo k domačnosti. Za klasične kuhinje sicer prevladujejo umirjene barve, vendar pa lahko dodate pridih modernega. Če si torej želite kuhinje je Mizarstvo Potočnik pravi naslov za vas.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt. Zaznamek za trajno povezavo.