Nikolaj Markelj in Peternelj d.o.o

Nikolaj Markelj in Peternelj d.o.o 1Kdo je Nikolaj Markelj? Nikolaj Markelj je zaslužen za ustanovitev podjetja Mizarstvo Markelj. Je direktor omenjenega podjetja, saj se je po izgubi zaposlitve odločil, da bo nadaljeval samostojno pot. Nikolaj je samostojno pot pričel v kletnih prostorih stanovanjske hiše, kjer je bil začetek zelo težak. Kaj kmalu pa se je začela kazati potreba po večjih proizvodnih prostorih, kar je pripeljalo do graditve novega gospodarskega poslopja v letu 2000. V tem gospodarskem poslopju pa so danes sodobni numerični krmiljeni stroji, ki ekipi Nikolaja Markelj omogočajo natančno in kvalitetno delo.

Mizarstvo Markelj se prioritetno ukvarja z izdelavo notranjih vrat po naročilu oziroma po meri in željah strank. Z mizarsko dejavnostjo, torej izdelavo notranjih vrat in notranje opreme, pa se ukvarja tudi podjetje Peternelj d.o.o. Mizarstvo Peternelj je ravno tako družinsko podjetje, ki se s svojo dejavnostjo ukvarja že več kot sto let. Peternelj d.o.o pri svojem delu uporablja kar najbolj kvalitetne materiale, vgrajuje najbolj kvalitetno okovje, uporablja najsodobnejše stroje in se drži tudi najvišjih standardov kakovosti.

Nikolaj Markelj in Peternelj d.o.o 2Torej, v kolikor potrebujete masivna lesena notranja vrata za vaše stanovanje, lahko preverite mizarstvo Peternelj ali Markelj. Obe podjetji vam nudita informacije na spletnih straneh, ekipi podjetij pa lahko tudi kontaktirate in ju povprašate o ponudbi. Verjetno si ne predstavljate ravno, da bi bilo vaše stanovanje brez notranjih vrat. Vsekakor je pomembno, da so notranja vrata kvalitetna, poleg tega pa se morajo tudi skladati s celotnim stanovanjem. Podjetji Markelj in Peternelj vam omogočata izdelavo notranjih vrat po vaših željah, kar je velika prednost, saj zagotovo ne boste razočarani.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt. Zaznamek za trajno povezavo.