Ogrevalna in hladilna tehnika ter spletna trgovina Aircon

aircon-toplotna-2Spletna trgovina Aircon se nahaja na istoimenskem spletnem naslovu in sicer jih lahko najdete na spletni strani http://www.aircon.si/. Mogoče lahko sklepate že iz imena, da gre za spletno trgovino z hladilno in ogrevalno tehniko. V njihovi ponudbi boste našli različne tipe toplotnih črpalk, klimatskih naprav, centralne klimatizacije in različnih instalacij, naprave za vlaženje zraka in še kaj bi se našlo.

Samo podjetje pa nudi tudi servis in rezervne dele, na voljo pa vam je tudi montaža klimatske naprave ali pa katere druge storitve. Največ podatkov boste dobili na njihovi spletni strani, za več informacij pa je najbolje, da jih kar kontaktirate, saj vam bodo z veseljem pomagali.

Pa namenimo še nekaj besed klimam in toplotnim črpalkam. Verjetno nam teh naprav ni potrebno posebej predstavljati, saj skrbijo za ohlajanje in ogrevanje naših prostorov. Čeprav se ti dve napravi med seboj kar precej razlikujeta. Razlika je že v sami investiciji, saj je investicija v toplotno črpalko precej dražja, kot je investicija v klimatsko napravo. Za samo delovanje porabijo klime neprimerno več energije in so manj »zelene« do okolja.

Ogrevanje s toplotno črpalko ima nešteto prednosti. Čeprav gre za drago investicijo, se vam ta v nekaj leti povrne, kasneje pa se ogrevate za izredno majhen denar. Imajo pa TČ tudi nekaj slabosti in sicer precej slabo delujejo pri izredno nizkih temperaturah, nekatere pa moti tudi glasnost delovanja, zato je dobro če jo nimate nameščene ravno ob oknu vaše spalnice ali pa ob sosedovi hiši, saj jih zna to motiti. Kot sem že rekel si lahko ogledate ponudbo omenjenega podjetja in jih kontaktirate za več informacij, osebje ima veliko znanja, pomagajo pa vam lahko do boljšega sistem za ogrevanje vaše hiše ali stanovanja.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.