Pasja hrana spletne trgovine Kosmatinčki

dog food in a bowl on a white backgroundVeliko bolezni pri psih lahko povzroči neprimerna oziroma nekvalitetna prehrana. S hrano, ki vsebuje umetna barvila, ojačevalce okusa, umetne konzervanse, antioksidante in umetne vitamine, lahko pride do rakavih obolenj, težav s sklepi, obolenj jeter in ledvic, prebavnih motenj in raznih alergij. Spletna trgovina Kosmatinčki vam ponuja kvalitetne izdelke, s katerimi boste poskrbeli za uravnoteženo in zdravo prehrano svojega štirinožnega prijatelja in mu tako omogočili dolgo ter zdravo življenje. Za več informacij si oglejte njihovo spletno stran www.kosmatincki.si.

Spletna trgovina Kosmatinčki vam ponuja pasjo hrano priznane blagovne znamke Natura vet. Pasja hrana Natura vet je 100% naravna, brez kakršnihkoli kemičnih dodatkov. Vse sestavine pasje hrane omenjene znamke so najvišje kakovosti, odobrene pa so tudi za prehrano ljudi. Naravni izdelki Natura vet so v skladu s prehransko fiziologijo psa in so psu popolnoma prilagojeni. Gre za izdelke pasje hrane, proizvedene v Nemčiji.

V ponudbi pasje hrane spletne trgovine Kosmatinčki boste lahko pobrskali med izdelki suhe pasje hrane, mokre pasje hrane, pasjimi klobasami, priboljški za pse in tudi prehranskimi dopolnili. Hladno stiskana suha hrana za pse ne bo nabreknila v želodčku vašega kosmatinčka. Izdelki Natura vet ne vsebujejo živalskih ali rastlinskih dodatkov, pšenice, soje in mlečnih izdelkov, prisotno pa je proso in ovseni kalčki, ki aktivirajo delovanje encimov. Proizvodnja pasje hrane Natura vet je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju, nobena od sestavin pa ni gensko spremenjena.

Obiščite spletno trgovino Kosmatinčki in si preberite še več o omenjeni pasji hrani ter pobrskajte med ponudbo izdelkov za nego in higieno ter opremo za pse. Privoščite svojemu psu le najboljše.

Ta vnos je bil objavljen v Ljubljenčki. Zaznamek za trajno povezavo.