Ponudba kelpa in acai jagod

kelpV zadnjih letih so postala precej popularna nekatera živila, ki jih zaradi vsebovanja izjemnih hranilnih snovi imenujemo tudi super živila. Gre za živila, s pomočjo katerih lahko izboljšamo svoje zdravje in s tem posledično tudi svoje počutje ter na splošno kvaliteto našega življenja. Super živil je kar nekaj, med drugim pa med priljubljena super živila spada tudi kelp in acai jagoda. Gre za dve različni živili, ki imata vsaka svoje prednosti pri vplivu na vaše zdravje.

Kelp je rjava morska alga, ki pomaga predvsem pri uravnavanju ščitnice zaradi svoje količine joda. Lahko se odločite za nakup kelpa v prahu, saj je uporaba super živil v prahu zares nekaj najbolj enostavnega. Kelp v prahu lahko namreč preprosto vmešate v različne napitke, sploh v primeru, da vam okus ne bo všeč, je to najboljša rešitev. Kelp v prahu lahko kupite v marsikateri trgovini, tako na spletu, kot v fizični trgovini. Poleg kelpa v prahu pa vam priporočam tudi uoživanje acai jagod. Acai jagode so sicer izjemno priljubljeno živilo zaradi vsebnosti antioksidantov, poleg tega pa so acai jagode značilne tudi za uravnavanje telesne teže ali kot pomoč pri hujšanju. Acai jagode so že kar nekaj časa opevane in razširjene po mnogih trgovinah. Na internetu boste hitro našli tudi recepte, ki vsebujejo acai jagode.

Tudi sama uživam kelp in acai jagode. Kelp ponavadi vmešam v smoothie, med tem ko acai jagode običajno jem kar s kosmiči ali kašo ali pa si naredim energijske ploščice oziroma kroglice, v katere dodam tudi acai jagode.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.