Tečaj angleščine – stopnje

Če se odločate za tečaj angleščine in niste popoln začetnik, vas gotovo tare vprašanje, na kakšno stopnjo tečaja se vključiti. Vsakdo, ki ima predznanje, pa naj bo to pridobljeno v času formalnega izobraževanja ali na neformalen način, si verjetno namreč ne želi startati »z ničle«, saj to ne bi bilo smiselno. Stroški za tečaj angleščine pač niso nizki, zato se je dobro umestiti v skupino, od katere bomo odnesli največ znanja in napredka.

V ta namen imate na spletni strani Lta test angleščine, s pomočjo katerega boste dobili občutek, kakšno je vaše predznanje jezika.

S testiranjem predznanja do izbire stopnje tečaja angleščine

Jezikovne šole vam bodo ponudile tako splošen tečaj angleščine na različnih stopnjah, kot različne specializirane tečaje, ki so namenjeni raznim poklicem. Če angleško že govorite, je seveda primerno najprej razmisliti o tem – kaj vam bo prišlo bolj prav? Nadalje pa se pri jezikovni šoli pozanimajte, ali vam lahko ponudijo testiranje vašega znanja zgolj za splošni tečaj angleščine, ali tudi za specializiranega, ter ali vam lahko test ponudijo že pred samo odločitvijo za njihovo jezikovno šolo. Kakovostne šole jezikov vam bodo z veseljem ponudile neobvezujoče teste, s katerimi boste lahko preverili svoje predznanje na vseh področjih. Še več – teste boste lahko rešili celo preko spleta in tako na preprost način ugotovili, kam se uvrščate. To vam bo precej olajšalo odločitev glede vpisa, dalo pa vam bo tudi vpogled v to, na katerih področjih znanja jezika ste šibki, ter kaj je tisto, kar bi morali obnoviti oziroma se še naučiti.

Pred vpisom na tečaj angleščine torej nikar ne bodite skromni. Jezikovna šola, ki si bo želela nove stranke, vam bo z veseljem ustregla. Nenazadnje je testiranje znanja in s tem določitev, na kateri stopnji boste pričeli tečaj, tudi v njenem interesu, saj bo le na tak način pridobila več zadovoljnih strank in s tem tudi novih priporočil.

Ta vnos je bil objavljen v Potovanja, Učenje jezikov z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.