Turistično zavarovanje, ki velja vse leto

Če veliko potujete, se splača razmisliti o in skleniti letno turistično zavarovanje. Več o tem si poglejte na https://www.coris.si/zavarovanja/letno-turisticno-zavarovanje. S sklenitvijo si boste namreč samo enkrat letno morali vzeti nekaj minut časa in nato brezskrbno potovali celo leto, brez da bi se sredi potovanja spomnili, da ste pozabili skleniti turistično zavarovanje. Gre za elegantno in dobro rešitev za ljudi, ki so stalno na poti. Primerno pa je tudi za vse, ki so vsaj štirikrat letno po en teden v tujini. Če sklenete letno turistično zavarovanje, vas namreč pride ceneje kot če bi ga sklenili vsakič znova, ko potujete v tujino.

Cena za turistično zavarovanje

Turistično zavarovanje, ki ga podjetje ponuja, lahko sklenete vsi, ki potujete izven svoje matične države in želite biti zavarovani v času bivanja v tujini. Zgornje starostne meje pri sklenitvi ni, saj vsi vemo, da so najlepša potovanja tista, na katera se odpravimo v jeseni življenja, ko nimamo več nikakršnih zadržkov in ovir in smo pripravljeni izkusiti vse. Turistično zavarovanje je veljavno po vsem svetu, razen v državi, kjer imamo prijavljeno stalno prebivališče. Višina zavarovalne vsote je različna in strokovno osebje vam je ob sklenitvi lahko v veliko pomoč pri odločitvi. Vedo namreč, v katerem delu sveta so zdravstvene storitve občutno dražje kot pri nas, katere države so tiste najbolj rizične in podobno. Ne pozabite, za podjetjem je več kot 25 let izkušenj in zato dobro pozna sistem zdravstvene oskrbe v vsakem koščku sveta.

Premislite o možnosti za družinsko turistično zavarovanje

Če potujete skupaj s svojo družino, si poglejte možnost za družinsko turistično zavarovanje. Pogoji so skupno prebivališče, zavarovanje maksimalno dveh generacij, minimalno število oseb sta dve osebi, medtem ko maksimalno število oseb ni omejeno. Družinsko turistično zavarovanje se lahko sklene samo v prvem kolenu, oče, mati in otroci. Možnosti zavarovanja je ogromno in lahko se zanesete na to, da vam bo Coris pomagal najti pravo za vas.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje, Potovanja z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.