Z vedeževanjem do vseh odgovorov

vedezevanje-2Kakšno bo naše življenje čez 5, 10 let? Ali bomo zdravi? Srečni? Se nam obeta lepa služba? Kakšno bo naše zasebno življenje? Od sedaj naprej vam vedeževanje nudi odgovore na vsa vaša vprašanja.

Gre za dejavnost, ki se je v naši državi pojavila pred kratkim. Vedeževanja so se sicer ljudje  posluževali že v pradavnih časih, ko so različnim znamenjem pripisovali različne pomene. Ljudstva so tako prerokovali iz kosti žrtvenih živali in želvjih oklepov, iz črk starih zapisov. Vedeževanje je bil od nekdaj zelo spoštovan poklic. Še posebej so jih spoštovali Stari Grki. Tudi Stari Rimljani niso bili izjema. Je pa bila njihova podpora vedeževalcem zelo odvisna od podpore vladajoče oblasti.

Zaradi negotovosti sodobnega življenja, je vedno več ljudi, ki se zatekajo k vedeževalkam in vedeževalcem. Prav zato se ta dejavnost zadnje čase zelo širi. Negotovost nas spremlja na vseh življenjskih področjih. Na poklicnem področju, na zasebnem področji, na področju zdravja in tudi drugod. Velikokrat si želimo, da bi vedeli kakšno bo naše življenje čez nekaj let, da bi lažje sprejeli kakšno odločitev.

Z vedeževanjem lahko pridete do odgovorov preprosto, kar iz vašega naslonjača. Z odgovorom bo zagotovo kakšna odločitev veliko bolj lažja in bolj pretehtana. Odločite se lahko za vedeževanje prek telefonskega klica, prek sms sporočila ali pa v živo na štiri oči. Vseeno pa poskrbite, da bo vaše vprašanje zastavljeno tako, da dobite iz odgovora čim več informacij. Vseeno pa na začetku ne bodite preveč specifični z vprašanjem, saj lahko vedeževalcu tako poveste preveč in odgovori zato ne bodo takšni kot bi jih pričakovali .

Save

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.