ZAKAJ JE ELEKTRIČNA ZOBNA ŠČETKA BOLJŠA OD NAVADNE?

Električna zobna ščetka je že nekaj let stalnica na tržišču, pa vendar je stopnja informiranosti o njenem delovanju in izjemnih učinkih na zdravje zob še vedno nizka. Ker je zdrav in sijoč nasmeh neprecenljiv, se je resnično vredno poučiti o možnostih, ki jih prinaša Sonicare tehnologija. Philips je na področju inovacij na področju preventivnega skrbi za vaše zobe prispeval izjemno uspešno in priljubljeno linijo soničnih zobnih ščetk DiamondClean Smart, ki v enem kombinira najnovejše dosežke informacijske tehnologije in skrb za zdravje vaših zob.

  Pametna zobna ščetka

KAKO SPLOH DELUJE ELEKTRIČNA ZOBNA ŠČETKA?

Ali poznate razliko med navadnim in soničnim ščetkanjem? Pri navadnem vse delo opravite sami, in čeprav se trudite in sledite navodilom za pravilno ščetkanje, ne morete doseči tako temeljitega in globinskega čiščenja, kot ga lahko električna zobna ščetka sama od sebe.

Z 62.000 visokofrekvenčnimi gibi v dveh minutah ščetkanja, ki jih priporočajo zobozdravniki, odstrani do kar 7-krat več oblog v vaših ustih kot navadna ščetka.

Tako dobre rezultate dosega, ker pri svojem premikanju uspe učinkovito očistiti tudi težko dostopne medzobne prostore, v katere sprosti zobno pasto v obliki mikromehurčkov. Po uporabi boste tako imeli v ustih nenadomestljiv občutek svežine, kakršnega še niste izkusili.

Pametna zobna ščetka DiamondClean Smart je povezana z aplikacijo na vašem telefonu, ki je posebej prilagojena vašemu profilu zob. Če vas je zobozdravnik pri vašem zadnjem obisku npr. opozoril, da morate bolj temeljito ščetkati določene zobe, vas bo aplikacija med samim ščetkanjem na to opozorila.

Philips Sonicare

Aplikacija bo spremljala gibanje ščetke po vaši ustni votlini in vas tudi opozorila, če boste določen predel ščetkali predolgo in s tem tvegali poškodbe sklenine. Senzor drgnjenja, vgrajen v ščetki, vas bo opozoril, kdaj morate zmanjšati pritisk. Ko boste dosegli optimalen čas ščetkanja in očistili vse predele svojega zobovja, vas bo aplikacija opozorila tudi na to. Spremljala bo tudi obrabo glave zobne ščetke in vas opozorila, kdaj je najboljši čas za zamenjavo. V začetku, ko se boste šele privajali na nov način ščetkanja, lahko nastavite nižjo stopnjo intenzivnosti – Sonicare zobna ščetka omogoča kar tri različne stopnje intenzivnosti in pet načinov ščetkanja. Pametna zobna ščetka DiamondClean Smart izmed preostalih soničnih ščetk uživa zaupanje največ zobozdravstvenih strokovnjakov po vsem svetu.

RAZLIČNE GLAVE ZOBNE ŠČETKE ZA MAKSIMALNO UČINKOVITOST

Sonicare zobna ščetka se ponaša tudi s tem, da lahko kadarkoli zamenjate glavo zobne ščetke; odvisno glede na to, kateremu delu svoje ustne votline želite posvetiti pozornost v določenem trenutku. Če veste, da vaše dlesni potrebujejo dodatno pozornost, lahko uporabite glavo Premium Gum Care G3, ki s svojo manjšo velikostjo in usmerjenimi ščetinami doseže rob dlesni, ki je najbolj kritičen za nastanek bolezni dlesni. Če si želite bolj belega nasmeha, lahko uporabite Premium White W3 glavo, ki s svojimi močnimi osrednjimi ščetinami odstrani tudi trdovratne površinske madeže, nastale zaradi hrane in pijače, in vam omogoči tisti sanjski nasmeh, kakršnega ste si vedno želeli.

Dobra stran je tudi ta, da bo mikročip v glavi ščetke zobne ščetke DiamondClean Smart samodejno zaznal, katero nastavitev uporabljate – npr. za nego dlesni – in na podlagi tega prilagodil intenzivnost premikanja same ščetke. Pritisniti morate samo gumb za vklop. Zjutraj, ko si želite izboljšati svojo sapo pred odhodom v službo, lahko uporabite strgalo za jezik TongueCare+ s kar 240 posebnimi mikroščetinami, ki iz por vašega jezika nežno in natančno odstranijo bakterije, ki so se nabrale čez noč. Strgalo odlično deluje v kombinaciji z antibakterijskim razpršilom BreathRx, ki zagotavlja vrhunske rezultate.

ENOSTAVNO POLNJENJE TUDI NA POČITNICAH

Električna zobna ščetka DiamondClean Smart vam omogoča enostavno polnjenje tako doma in na poti. V svoji domači kopalnici lahko po uporabi ščetko preprosto odložite v eleganten kozarec, ki ga prejmete ob nakupu, ki deluje kot polnilec. Kozarec lahko uporabite tudi med samim umivanjem zob za splakovanje ust. Kadar pa ste na počitnicah, lahko za polnjenje uporabite priročno torbico. Električno zobno ščetko preprosto položite v torbico, ki jo priključite v stensko vtičnico ali na svoj prenosni računalnik s pomočjo USB kabla.

Zobna ščetka

Ta vnos je bil objavljen v Potovanja. Zaznamek za trajno povezavo.