Zakaj se odločiti za hišo na ključ

Kaj pravzaprav danes šteje pri gradnji? Kvaliteta, estetska dovršenost in ugodna cena so splošno znani kriteriji. Potem sta tu še ugodje in udobje. Samogradnja od naročnika zahteva ogromno organizacije in časa, medtem ko si lahko naročnik čas in živce prihrani z odločitvijo za hišo na ključ.

Eden izmed ponudnikov hiše na ključ je JUBHome.

Skupina JUB je kot dolgoletna proizvajalka toplotno izolacijskih sistemov ustanovila podjetje JUBHome, energijsko varčne hiše, d.o.o., specializirano za razvoj, projektiranje in gradnjo skoraj nič energijskih hiš po sistemu ICF(insulatedconcreteforms). JUBHome želi uporabnikom ponuditi celovito storitev. Strokovnjaki v podjetju so vam na voljo za storitve projektiranja, svetovanja in energetskih analiz.

Razvili so lasten, tehnološko dovršen sistem masivne gradnje. Danes ponujajo tri sklope JUBHome BASE, JUBHome WALL in JUBHome ROOF. Z njimi ponudijo naročniku celovit, zvezen akumulativen ovoj stavbe. Slednji je izrednega pomena pri energetski učinkovitosti zgradbe. Govorimo o visoki izolativnosti (tako toplotni kot hidro) in hiši brez toplotnih mostov, kar zagotavlja nizke stroške obratov in vzdrževanja. A omenjeni sistemi niso namenjeni izključno gradnji hiše na ključ, dostopni so tudi samograditeljem kot samostojni sklopi, ki jih lahko kombinirate z drugimi konstrukcijskimi sistemi, tako za klasično kot za montažno gradnjo.

Med ponudbami, ki jih zbirate pred pričetkom gradnje hiše,preverite tudi časoven okvir, v katerem vam je hiša lahko predana. JUBHome na primer ponuja izdelavo hiše na ključ v 6 do 7 mesecih. Vendar pa zgolj časoven okvir ni dovolj. Zadovoljna stranka je najboljša referenca. Zato se ne pozabite pozanimati o referencah podjetja, zadovoljstvu strank ali pa se preprosto dogovorite za obisk ene od ponudnikovih že postavljenih hiš. Naj hiša spregovori o sebi.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.